Followers

~~SELAMAT BERPUASA BUAT SEMUA~~


Assalamualaikum dan hi buat lovey dovey semua..korang semua sihat???puasa tak hari ni???di bulan puasa ni, nurul nak amek kesempatan nak wish semua bloggers, followers dan kawan-kawan semua SELAMAT BERPUASA..SEMOGA PUASA KALI NI DIBERKATI ALLAH DAN MENDAPAT KEBERKATAN YANG MELIMPAH RUAH OK..

hari ni last day nurul praktikal kat syarikat SolarTIF ni..sedih pun ade..happy pun ade..of coz lar  kan heppy sebab penat lelah 3 bulan praktikal..tak payah bayar duit sewa umah lagi...tak delah nak kena fikir minyak kereta lagi..

dan..

nurul dah dapat tawaran kerja jadi pensyarah kat kolej kat terengganu..masuk kerja 4hb 9 ni..mula2 memang nurul sedih sebab nurul nak sambung master dan nurul rindu sangat2 dengan UKM...nurul rindu nak belajar..nurul rindu nak struggle study...bayangkan masa lecturer nurul datang sini nak tengok nurul praktikal, nurul menangis esak-esak sebab rindu kat lecturer..rindu nak study..tapi disebabkan kekurangan wang, tak de rumah sewa..so, nurul keje dulu lar..tapi baguslah juga sebab kolej tempat nurul kerja tu kata akan tanggung master nurul kalau prestasi kerja nurul baik..so, sekarang nurul memilih untuk menyenangkan hati parents nurul memandangkan nurul ni anak sulung..

sekarang ni, nurul cuma mengharapkan agar segalanya dipermudahkan..dan dapat lar nurul cari rumah sewa baru yang dekat dengan kolej..insyaAllah..doakan nurul selamat ok..terima kasih semua kerana sudi support nurul..tak lupa juga kepada kawan-kawan nurul dan cousemate..semoga korang semua mendapat apa yang korang nak..kerja atau sambung master..kesian jugak kat kawan2 nurul yang masih tercari-cari kerja..nurul pun agak pening semasa nak buat pilihan kerja..sebab ada 2 ofer kerja..then dah janji dengan lecturer buat projek dengan beliau..nurul ingatkan offer yang satu lagi nurul nak pass kat kawan nurul..biar sama-sama dapat keje..insyaAllah..satu lagi yg memeningkan nurul, nurul grad 26hb 9 tapi time tu nurul dah kerja..at least, 2 minggu nak kena skip kerja..kesian kat anak-anak murid nurul nanti..hahaha..nurul bajet!!!~~

oklah..semoga korang semua sukses dengan apa yang korang buat..kepada pelajar yang bakal menduduki PMR dan SPM..nurul ucapkan semoga berjaya dan berusaha dengan lebih tekun lagi..insyaAllah, Allah akan bantu hamba-hambaNya yang berusaha...adik-adik nurul pun tahun ni PMR dan SPM..semoga diorang mendapat kejayaan yang lebig cemerlang dari kakaknya ini..amin~~

sampai di sini sahaja celoteh nurul di sini..insyaAllah, nurul akan update blog kalau ada masa..semoga bertemu lagi kita ye..akhir kata..jangan lupa like page nurul k..kalau sudi lar..hee~~

~~terima kasih sudi membaca..take care~~

8 comments:

  1. Saya tag awak kat sini > http://applezara.blogspot.com/2011/08/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html

    Selamat berpuasa anyway. :)

    ReplyDelete
  2. nurul, kolej mana ya kat terengganu tu? hehe :)

    ReplyDelete
  3. queen f: kat terengganu betul..
    echa takashimaya: tq~~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...